Om mig och bloggen

Fifilur är en bloggen där barnen står i centrum! Jag som skriver här heter Sofia ”Fifi” Nilsson, och det jag skriver om är bland annat inredning av barnrum, barnmöbler, leksaker, barnkläder och annat roligt som har med barn att göra. Det är helt enkelt en blogg som finns till för att ge tips och inspiration till dig som förälder.

Jag är mamma till två underbara barn på två och sex år. Julia är storasyster och William är lillebror, och som mamma till de här filurerna har jag utvecklat ett intresse för design och inredning. Det finns en hel värld av design för barn, och den som vill och har möjlighet kan lägga enorma summor på det. I den här bloggen skriver jag en del om de dyrgripar som finns, men mest handlar det om att hitta snygga, smarta och funktionella saker som inte kostar skjortan. Det är nämligen det som är min talang!

Jag älskar att göra fynd, och jag fyndar både nytt och gammalt. På loppis kan man hitta otroligt mycket till barn, framförallt barnkläder som man brukar kunna få för otroligt låga priser om man jämför med vad det hade kostat att köpa nytt. Barn sliter visserligen en del på sina kläder då de måste tvättas ofta, men å andra sidan växer de ur sina kläder väldigt snabbt och på så sätt hinner de inte bli så mycket slitage. Många barnkläder på loppis är som nya! Jag tipsar bland annat om barnloppisar och också om butiker som jag tycker om.

Här på bloggen ger jag också tips på hur man till exempel ska tänka när man ska inreda barnrummet, vilka leksaker som är direkt farliga för barn, var man kan hitta bra shopping till barn på nätet och en massa andra saker som du som förälder kan ha nytta av. Det är en mix av lite allt möjligt, och när det gäller till exempel barnmöbler, leksaker och kläder så har jag förstås min eminenta testpatrull bestående av mina barn som hjälper mig att recensera och betygsätta!

Ni får hemskt gärna lämna kommentarer och komma med egna tips och idéer som ni tycker att jag ska föra vidare till andra föräldrar!

Med vänlig hälsning,
Fifilur