Möbeltips: våningssäng

vienna-sängVåningssängen är en av de mer praktiska möblerna som finns; två sängar som bara tar upp samma plats som en. Det gör att de har flera användningsområden, speciellt om man vill spara in på utrymme, och det är ju något man ofta vill. Ett problem är att våningssängar ibland kan se lite… tråkiga ut, vilket är mindre trevligt. Men det finns självklart många våningssängar som inte bara är praktiska utan också snygga. Till exempel den vita Vienna Våningssängen från Trademax.

Den snygga vita färgen och enkla, robusta konstruktionen gör att den lätt smälter in, och inte drar så mycket uppmärksamhet till sig. Det gör att det är enkelt att inreda snyggt runt den, och då den inte tar upp så mycket yta får du mycket plats för det du (eller barnen!) vill ha i rummet. Den passar utmärkt till rum som inte får så mycket ljus, och man därför vill inreda i en lite ljusare stil. Men det faktum att den inte drar uppmärksamhet till sig gör att den passar in i nästan vilken inredning som helst.

Det där att Vienna Våningssäng inte drar någon uppmärksamhet till sig är en sanning med modifikation. Det är sant att den inte drar uppmärksamhet till sig, men om man tittar på den, så ser man snabbt att det är en mycket snygg och elegant våningssäng i klassisk stil. Vem som helst kan inreda ett rum med Vienna, och den kan verkligen rekommenderas till den som är på jakt efter en våningssäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.