Dags för mannen att få stila lite

Jag gillar inte enbart att fynda saker till barnen, utan också till min kära man. Jag vet inte riktigt hur jag bäst kan beskriva honom, men han är väl som alla män är. Han är i vilket fall en alldeles underbar pappa och han kommer under hösten att fylla 40, så det betyder att det är dags att börja planera för den fest som kommer att vara. Han har själv sagt att han inte vill att det ska bli något stort, men med tanke på att jag älskar honom så mycket som jag gör så kommer jag inte kunna hålla mig ifrån att fira honom ordentligt. Det kommer med andra ord att bli riktigt trevligt, och jag har redan nu börjat kolla på presenter till honom.

Alla killar gillar att stila
Det här till det absolut mest normala att killar gillar att visa sina kunskaper och förmågor. Det handlar helt enkelt om att visa att de är män som kan och vill, och dessutom tycker de att det är väldigt roligt att hålla på. Något som min karl har försökt lära sig i många år är hur man sabrerar en flaska, alltså hur man lyckas slå av halsen med en sabel eller svärd. Det går att göra med flera olika saker, och hittills har han enbart på testat på en vinprovning, men vi har varken svärd eller sabel hemma så då får han helt enkelt prova med andra saker, vilket inte verkar gå så bra. Han vill helt enkelt kunna öppna champagneflaskan som ett proffs, och det görs då med sabel eller svärd. Om ni undrar vad sabrering är för något kan ni se det här, och samtidigt få några bra tips..

Jag tänkte att jag skulle köpa en sabreringsabel till min man, som en del av hans 40-årspresent. Dock står jag i valet och kvalet mellan den här eller också den här. Det jag gillar med den första är att den är så enkelt och elegant, det passar sig utmärkt till det mesta av inredningar, men det som är så bra med den andra är att själva sabeln blir en installation, som får stå och fånga uppmärksamhet, något som jag tror att min man skulle vilja. Att det dessutom går att få gravyr på den är ju alldeles utmärkt, så att jag samtidigt kan skicka med en kärlekshälsning till honom. Jag hoppas verkligen att han kommer att uppskatta den, oavsett vilken det blir, och det är långt ifrån allt som han kommer att få på sin födelsedag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.