Dags att damma av symaskinen

Det var länge sedan som jag försökte mig på att sy någonting, men det har jag tänkt mig att det ska bli ändring på nu. Till att börja med ska jag köpa tyg från Textilgallerian och sedan får vi se vad det blir av det hela. En sak som är säker är att barnen ska få nya fina gardiner. Minstingen kan ju knappast vara med och välja. Storasyster Julia däremot vet ju redan vad det är hon vill och inte vill när det gäller det mesta och hon kommer säkert att ha både en och två åsikter om vilket mönster hon vill ha. Men det finns ju bara så många mönster och färger att välja mellan, så det kommer nog att ta lite tid. Eller så bestämmer hon sig direkt för vad hon vill ha. Nu är det ju inte säkert att hon får som hon vill, men förhoppningsvis fastnar hon inte för något alltför grällt och skrikigt.

Men det är inte bara gardiner som jag funderar på att sy, utan det blir nog säkert några kuddöverdrag också. Det känns som om det är en lagom nivå att komma igång igen på. Att börja med att försöka mig på att sy kläder skulle nog ta en ända med förskräckelse, men det är definitivt något jag tänker försöka mig på i framtiden. Det gäller ju att inte försöka gå innan man kan krypa, och just nu undrar jag om jag ens är på kryp-nivå när det gäller att sy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.