Alla barn älskar vatten

swimming-pool-1229130_640

Mina barn älskar att åka till badhuset och bada. Även min relativt nyfödda dotter verkar kunna njuta av att plaska runt i poolvatten, så därför har turerna blivit många och långa till närmsta badhus som ligger ungefär 4 mil härifrån. Det i sig är en rejäl distans att ta sig. Det betyder att en hel dag går åt till att planera, lägga upp tidsplaner för mat och massa annat, vilket jag kan tycka blir lite drygt i slutändan eftersom det ofta tjatas om att få åka och bada. Det i sig tycker jag inte heller är fel. Visar barnen ett intresse så ska man också uppmuntra det – problemet är bara att det blir ganska dyrt i längden att nästan varje helg sitta i en bil fram och tillbaka.

Kollar på egen pool

Nu är det snart höst, eller den är väl egentligen här redan nu även om vädret inte direkt skvallrar om det än. Det märks dock i samhället och i luften, speciellt nu när utomhusbadet vi brukar åka till under sommaren har flyttat in i badhuset igen. Det är det badhuset som helt säkert kommer att bli destinationen många gånger nu under höst och vinter, och jag tycker att det ska bli ganska skönt eftersom att babypoolen är varm och härlig. Då kan de andra två ungarna (som såklart redan kan simma, vilka blötdjur) leka i den medelstora bassängen med pappa medan jag njuter av värmen i babypoolen.

Vi har dock börjat fundera lite mer, jag och min karl. Huset och tomten som vi äger är väl tilltagen, vilket betyder att det finns bra utrymmen att hitta på saker på. Vi har i omgångar haft lite olika småpooler på tomten som man ställer upp och fyller med vatten, men ungarna har aldrig riktigt fallit för dem. Det är därför som vi nu börjar planera för att bygga pool på bakgården, så att badsituationen, i alla fall under sommaren, kan bli betydligt smidigare. Vi har kollat runt på olika leverantörer, och Folkpool tycker vi ser bra ut. De kan tydligen göra hela arbetet själva, vilket känns skönt. Dessutom är det lägligt att det blir till nästa sommar, då minstingen också kan få prova.

Är ni sugna på en pool ni också? Läs mer på folkpool.se vetja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.